Actualitate

(VIDEO) Forţele armate ucrainene îşi promovează pe internet capacitatea de luptă: „Tancul T-84 poate distruge orice vehicul blindat rusesc!”

În timp ce conflictul din Crimeea se înteţeşte şi puterile occidentale încearcă o rezolvare pe cale diplomatică, postul oficial de ştiri al forţelor armate ucrainene a început să publice pe contul de Youtube o serie de clipuri video de prezentare a capacităţii de luptă, făcând referire directă la o posibilă confruntare cu armata rusă.

Într-un clip video postat luni, 3 martie, pe „Military TV Ukraine” (n. în ucraineană), contul de youtube al Postului central de televiziune şi radio al Ministertului Apărării din Ucraina, este prezentat tancul principal al armatei.

„Tancul T-84 poate distruge orice vehicul blindat rusesc!”, se arată scris în titlul clipului postat pe youtube şi pe site-ul oficial.

 

Un alt clip, publicat tot luni dimineaţă, înfăţişează avionul de vânătoare Suhoi Su-27.

„Avionul Suhoi Su-27 protejează Ucraina”

Într-un alt clip, postat în urmă cu 21 de ore, sunt prezentate imagini cu avioane Su-27 şi tehnică militară aeriană, cu titlul: „Piloţii militari vor apară Ucraina”.

Un alt clip video postat în urmă cu o zi prezintă imagini cu trupe speciale ale armatei ucrainene. „Trupele speciale militare sunt pregătite să apere Ucraina”, se arată în titlu. 

 
Sursa: hotnews.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *