Social

VIDEO. Fost medic psihiatru de la Penitenciarul nr. 16 – Pruncul, suspectat de trafic cu droguri. La domiciliul acestuia a fost depistat un kilogram de cânepă

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, de comun cu angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor, sub conducerea PCCOCS, au demascat activitatea ilegală a unui fost angajat al Penitenciarului nr. 16- Pruncul. 

Astfel, în baza unei informații precum că bărbatul în vârstă de 30 de ani ar păstra și prelucra substanțe narcotice de tip marijuana în proporții deosebit de mari, polițiștii au descins cu percheziții la domiciliul acestuia.

Acolo oamenii legii au depistat și ridicat aproximativ un kilogram de masă vegetală măcinată, cu miros specific, asemănătoare cu cânepa, păstrată în vase din sticlă (borcane) și în caserole din plastic. 

Valoarea estimativă a drogurilor se ridică la 362 de mii de lei.

Bărbatul este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor în proporții deosebit de mari.

Astfel, în cazul în care va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 1 la 6 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Investigațiile continuă, timp în care medicul beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *