ActualitateSocial

VIDEO/ Gavrilița, luată la întrebări de un tânăr nemulțumit de scumpiri într-un market din Chișinău. Răspunsul premierului

Prim-ministrul, Natalia Gavrilița a fost surprinsă la cumpărături într-un magazin din Chișinău. Un tânăr a filmat-o pe șefa cabinetului de miniștri în timp ce analiza produsele de igienă de pe rafturi, după care a năvălit-o întrebări cu privire la creșterea prețurilor.

Tânărul a întrebat-o dacă prețurile au crescut pentru că lumea se așteaptă ca ele să crească, făcând aluzie la o declarație anterioară a acesteia, la care Gavrilița a vrut să afle unde studiază acesta și dacă a învățat ceva despre macroeconomie, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

Ea a ținut să-i explice acestuia nemulțumit de scumpiri că fenomenul ”așteptări inflaționiste” există și că Banca Centrală Europeană a publicat un articol în acest sens.

Tânărul a insistat însă să facă haz de declarația anterioară a premierului, dar Natalia Gavrilița l-a rugat să o lase în pace, având în vedere că e seară târziu și abia a ieșit de la serviciu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Incepe sa ma enerveze lamentarea asta cu scumpirile! Alo, Republica Neutrala Independenta, aflati ca informatie: in intreaga Europa se scumpeste totul si sunt probleme masive, nu doar la voi! Si asta le-o datoram in mare masura fratilor vostri rusi, care au inceput acest razboi anti-european lipsit de orice sens!

    1. Este clar ca lamentarile antiinflationiste si associerea efectelor razboiului din Ukraina cu autoritatile RM vin sa serveasca socialistiolor in lupta lor pentru urmatorul ciclu electoral. Socialistii intotdeauna s-au bazat pe oamnii ‘simpli’ adica oameni a caror ceier nu a suferit niciodata de pe urma unui efort intelectual ori gandire critica. Tocmai aceasta nisa electorala garanteaza 40% oricand. Aceasta nisa electorala nu va dori niciodata sa accepte ca tocmai idolul lor de la Kremlin a alimentat conflictul, a pornit beligerantele in 2014 , a intretinut atmosfera belicoasa si intr-un fi nal a data startul razboiului camuflat initial in operatiune speciala si degenerat in razboi total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *