Actualitate

VIDEO/ Gestul nerușinat al lui Odnostalco la protestul de susținere a lui Dodon

Deputatul socialist Vladimir Odnostalco a făcut un gest indecent la protestul în susţinerea lui Igor Dodon, care a avut loc marţi, 21 iunie, în faţa sediului Ciocana al Judecătoriei Chişinău. Gestul indecent a fost surprins de camerele video care l-a avut ca destinatar pe activistul pro-român, Vasile Sinegur, care venise să protesteze împotriva lui Dodon.

Din imaginile video se vede că Sinegur se afla chiar în faţa lui Odnostalco, numindu-i pe socialişti trădători şi mincicoşi. La un moment, Odnostalco îi arată cu mâna în direcţia organului său genital, apoi îi face semn cu capul să meargă într-o parte.

Vasile Sinegur a declarat pentru portalul Anticorupţie.md că gestul lui Odnostalco reprezintă o ameninţare pentru el şi va depune o plângere la poliţie, deşi nu are încredere în organele de drept.

„Eu eram în faţa lui Odnostalco şi îi spuneam cine sunt socialiştii în realitate. El mi-a arătat cu mâna în direcţia prohabului, apoi mi-a făcut semn să merg într-o parte. Mi-a dat de înţeles că se va răfui cu mine. Nu am încredere în poliţie şi justiţie, vre-o 80 la sută sunt de partea socialiştilor. Dar voi depune plângere, căci s-au obişnuit să le fie trecut totul cu vederea”, a spus Sinegur.

Fiind solicitat de jurnalişti, Vladimir Odnostalco, de specialitate psiholog, a declarat că nu ţine minte să fi făcut vre-un gest indecent la protestul de marţi.

„Dacă vrea să se adreseze la poliţie, lasă să se adreseze. Eu nu-mi amintesc”, a răspuns socialistul.

Sursa: Anticoruptie.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *