CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Ginerele lui Șoigu, comportament de cocalar într-un restaurant. ”Ar trebui trimis pe front în Ucraina”

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se află în centrul unui nou scandal din cauza ginerelui său Alexei Stoliarov, căruia îi place să afișeze o viață de huzur pe Instagram.

În timp ce soldații ruși mor pe capete în Ucraina, ruda ministrului și tovarășii săi se distrează în restaurante. Noul videoclip în care apare Stoliarov a provocat un scandal uriaș în rândul susținătorilor Z ai războiului.

Ei cer trimiterea imediată a ginerelui neglijent, împreună cu socrul său, pe front.

Stoliarov a postat zilele trecute un videoclip pe Instagram, în timp ce lua cina cu prietenii la restaurantul de lux Millionka din Vladivostok. Bloggerul a plătit 43 de mii de ruble, adică peste 500 de dolari.

Înainte de a menționa această cifră, a invitat în batjocură abonații de pe canalul său să ghicească suma ce urma a fi plătită.

Aproximativ aceeași sumă pe care ginerele lui Șoigu o plătește într-o seară într-un restaurant o primesc acum soldații ruși care luptă împotriva Ucrainei pe lună.

Dintr-o interceptare a serviciilor de informațiile ucrainene, aflăm de la un soldat rus: „Mi-au trimis bani în ianuarie – 26 și 18 (mii de ruble, 335 de dolari și 232 de dolari) … Jumătate dintre soldații contractuali au primit la fel… ” – s-a plâns ocupantul camaradului său.

Ginerele lui Șoigu a mai stârnit un scandal când a apreciat postarea bloggerului rus Iuri Dud despre inutilitatea războiului împotriva Ucrainei și s-a certat cu patriotii Z. Evgheni Prigojin a îndemnat ca ginerele lui Șoigu să fie trimis pe front.

Sursa: Ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Pentru ambitiile si obsesiile unor criminali dezaxati, care rareori ajung sa fie trasi la raspundere, milioane de oameni nevinovati au fost obligati sa devina criminali si/sau sa moara. Asta a fost, este si va fi razboiul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *