Eveniment

VIDEO Grozavu riscă să primească “una după ceafă”

Scandalul a izbucnit în toiul unei întâlniri dintre jurnalişti şi primarul general al Chişinăului, la care Dorin Chirtoacă a prezentat un raport privind un act de escrocherie comis de SRL Ratmir.

Veteranul de război Valeriu Ciobanu l-a acuzat pe vice-primarul Nistor Grozavu că ar fi eliberat un act de recepţie finală care a permis construcţia unor mansarde pe sediul unei grădinţe repartizate în 2004 pentru un muzeu al eroilor căzuţi în conflictul transnistrean. Ciobanu l-a numit pe Grozavu mafiot şi l-a acuzat pe primar că l-ar proteja pe acesta.

"Aşa atitudine porcească aveţi faţă de eroi! Nu te hlizi, Grozavu, că am să-ţi trec dosar penal şi o să venim din urmă cu ţăpoaie", a ameninţat Ciobanu. 
 
Intervenţiile lui Chirtoacă pentru a-l calma pe Ciobanu nu au dat rezultat.

"Se hlizeşte. Da eu am să-ţi dau una după ceafă, că te hlizeşti şi calci pe mormintele eroilor noştri, omule", îi striga veteranul lui Grozavu. 

Potrivit viceprimarului, el a semnat doar un act ce permitea doar mansardarea grădiniţei cu 9 apartamente. Valeriu Ciobanu însă spune că lucrările de construcţie a locuinţelor au afectat toată clădirea. 

Oare este justificată construcţia unor mansarde (apartamente) pe sediul unui muzeu?


Timpul.md (I.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *