Politică

VIDEO. Haos în țară. Manifestanții partidului Șor au blocat o stradă din Capitală și trasee naționale

Intrarea în orașul Edineț și Orhei, dar și o stradă din municipiul Chișinău, au fost blocate de manifestanții Partidului „ȘOR”. Aceștia scandează „Jos Maia Sandu!” și „Achitați facturile!”. Acțiunea reprezintă un răspuns al Mișcării pentru Popor la refuzul guvernării de a achita facturile moldovenilor, relatează Realitatea.md.

În Chișinău, grupul de oameni, în frunte cu Marina Tauber, au blocat bulevardul Dacia din Capitală. Oamenii merg în coloană pe trecerea de pietoni, iar traficul rutier a fost dat peste cap. Furioși, șoferii claxonează întruna.

Menționăm că imagini video au fost publicate și pe pagina de Facebook.

Menționăm că duminică, 12 martie, mai mulți membri și simpatizanți ai „Mișcării Pentru Popor”, din care face parte și Partidul „Șor”, s-au adunat la un miting anti-guvernamental. La circa o oră de la începerea protestului, în apropiere de intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu bulevardul Gavriil Bănulescu-Bodoni, au avut loc altercații între oamenii legii și protestatari.

Poliția a inițiat mai multe proceduri pe faptul blocării traficului rutier pe 5 drumuri naționale, unde  oamenii legii au intervenit la deblocarea traseelor pentru autospecialele cu regim prioritar de circulație; dar și pentru ignorarea cerințelor legale ale forțelor de ordine, manifestate prin comportament violent și agresiv față de polițiști, ultragiere și deteriorarea mijloacelor speciale din dotarea Poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Violezntza in manifestatzii este
    o veche metoda koko munista
    bolsevica contra capitalismului
    occidental cu scopul de ne adu
    ce fericirea koko munismului de
    tip moscovit. Numai interzicerea
    partidelor dictatoriale koko mun
    ist si socio komunist a lui dodon
    poate aduce liniste si progres in
    Maldafania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *