IT&C

(VIDEO) HTC a lansat cel mai performant mobil creat vreodată de companie

HTC One First Look 19 2 2013 from mbls on Vimeo.

Taiwanezii de la HTC au lansat cel mai nou smartphone al lor, acesta fiind totodată și cel mai performant mobil creat vreodată de companie, scrie capital.ro. Telefonul se numește HTC One, are un ecran de 4, 7 inch, Super LCD cu 469 ppi și un corp din aluminiu care nu depășește 9,3 mm în grosime. La interior se găsește chipsestul Qualcomm Snapdragon 600 cu procesor quad core Krait 300 de 1.7GHz, 2 GB RAM și grafică Adreno 320.

Camera foto principală are doar 4 megapixeli, însă taiwanezii spun că senzorul este unic. Camera include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 şi un senzor cu UltraPixels, care reţine cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai unei camere de smartphone. Această nouă abordare aduce cu sine şi o performanţă importantă în cazul condiţiilor de iluminare slabe şi o serie de alte îmbunătăţiri ale calităţii fotografiilor şi clipurilor video.

HTC One va veni cu 32 sau 64 GB spațiu de stocare fără posibilitatea extinderii prin carduri de memorie. În ceea ce privește conectivitatea, One este prevăzut cu LTE, NFC, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4 și GPS cu GLONASS.

HTC One va rula sistemul de operare Android 4.1.2 și se va putea trece relativ repede la 4.2.2. HTC One impresionează și la capitolul sunet, acesta având difuzoare stereo care emit până la 93 de decibeli.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *