Social

VIDEO. Igor Grosu și Nicolae Ciucă susțin o conferință de presă

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, și președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, susțin un briefing în cadrul vizitei pe care Nicolae Ciucă o întreprinde în Republica Moldova, alături de premierul României Marcel Ciolacu.

În dimineața zilei, oficialii români au fost primiți la Președinție de către șefa statului Maia Sandu, transmite Radiomoldova.

Menționăm că marți, în Republica Moldova s-a aflat ministra Afacerilor Externe a României, Luminița Odobescu, în prima sa vizită de la preluarea mandatului în Guvernul Ciolacu recent învestit la București.

Șefa diplomației române a declarat că relațiile dintre România și Republica Moldova sunt „mai solide și mai eficiente decât oricând. Crizele cauzate de războiul din Ucraina nu au făcut decât să consolideze colaborarea dintre București și Chișinău”.

Republica Moldova a reușit să consolideze relațiile cu România prin interacțiunea constantă dintre guverne, parlamente, misiuni diplomatice, susține vicepremierul Nicu Popescu, subliniind că relațiile cu România sunt cele mai puternice din ultimii 30 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dap, așa-i bro. Numai că sunt numai într-un singur sens: cărat bani și pomeni de tot felul în pobedistan. În rest rămâne cum au stabilit stalin și popurul rus: oribilitățile de monumente sovietice cu țeava tancurilor spre România, mentalități pobedisto-sovieto-cerșetorești neclintite, membri ai csi, samd…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *