MoldovaPolitică

VIDEO/ Igor Grosu: Vânzarea terenului Stadionului Republican către Ambasada SUA, este o decizie corectă

Vânzarea terenului Stadionului Republican către Ambasada SUA, este o decizie corectă – părerea îi aparține actualului președinte al Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, motivându-și opinia prin faptul că Statele Unite ar fi făcut foarte multe lucruri pentru țara noastră. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4.

„Îi votat în prima lectură. Repet, este o datorie a noastră, ca țară. După ani de negocieri, negocierile între țări urmează o cale, noi am ajuns în punctul în care trebuia să semnăm acel acord ca într-un moment dat să intervină politicul și să spună – ”nu domnule, îl dăm sub nu știu ce proiect de distracții”. Asta ca imagine afecta Republica Moldova, costă foarte mult”, a declarat Grosu.

În același timp, el și-a expus părerea și despre potențialul referendum pe care vor să-l inițieze cei de la Partidului Socialiștilor, pe subiectul terenului fostului Stadion Republican.

În opinia acestuia, ceea ce propun socialiștii „este un populism de doi bani”.

Vă amintim că, la sfârșitul lunii februarie, anul curent, reprezentanții Partidul ȘOR susțineau că terenul Stadionului Republican, trebuie să rămână în proprietatea statului.

Sursa: Sinteza.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *