CSI / RusiaRăzboi

VIDEO. Imagini cu impact emoțional puternic. Un fost mercenar al grupului Wagner, ucis cu barosul de către ruși. „Bucătarul lui Putin” recunoaște crima

Pe rețelele de socializare s-a viralizat o înregistrare video cu execuția a unui fost deținut recrutat de grupul Wagner, Evgeny Nuzhin, care s-a predat imediat ce a ajuns pe frontul din Ucraina. Evgheni Prigojin pare că recunoaște că bărbatul a fost executat.

ATENȚIE! Imagini video cu un puternic impact emoțional

Înainte de a fi strivit capul cu un baros, fostul deținut care s-a alăturat mercenarilor finanțați de Evgheni Prigojin spune că a fost ”răpit la Kiev” și apoi returnat în Rusia într-un schimb de prizonieri de război.

Bărbatul are capul pus pe o cărmidă și legat cu scotci.

Șeful grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a fost întrebat dacă filmarea care circulă pe rețelele de socializare este autentică, iar aliatul lui Putin pare că recunoaște veridicitatea imaginilor video de un sadism rar.

”În ceea ce-l privește pe cel care a fost ucis cu un baros, acest spectacol arată că nu și-a găsit fericirea în Ucraina, ci s-a întâlnit cu oameni neprietenoși, dar corecți. Cred că acest film se numește ”Câinele merită o moarte de câine””, a declarat Evgheni Prigojin, șeful grupului Wagner.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *