ExterneRăzboi

VIDEO/ Imagini cu impact emoțional! Rușii au lovit cu rachete un bloc de locuit din orașul Harkov. Și orașul de baștină a lui Zelenski a fost bombardat

În această dimineață de marți, 6 septembrie, un bloc din centrul orașului Harkov a fost lovit de rachetă. Deocamdată, se cunoaște că două femei și un bărbat au fost scoase de sub ruine.

Anunțul despre explozii și pagube a fost anunțară de către primarul Harkovului, Ihor Terekhov. Informațiile despre decedați și alte victime se precizează, scrie Realitatea.md.

„Salvatorii sortează dărâmăturile din centrul orașului Harkov. Au salvat deja trei persoane de sub ruinele unui bloc de apartamente – două femei și un bărbat”, a spus Terekhov.

De asemenea, procuratura Regională Harkov a raportat că armata rusă a lovit centrul orașului Harkov în jurul orei 09:20. Racheta a lovit acoperișul unei clădiri cu cinci etaje, trei etaje au fost complet distruse.

A doua rachetă a lovit curtea clădirii administrative.

De asemenea, presa ucraineană scrie că astăzi, 6 septembrie, au fost lansate atacuri și asupra orașului Krivoi Rog – localitatea de baștină a lui Volodimir Zelenski, potrivit responsabililor locali. Conform UNIAN, canalele de Telegram publică imagini în care este sunt surprinse coloane de fum, afirmând că au fost făcute la Krivoi Rog, potrivit sursei citate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *