Externe

VIDEO. Imagini cu impact puternic în urma atacurilor Rusiei asupra Ucrainei de după-amiază

Rusia a lansat noi atacuri masive asupra infrastructurii energetice din Ucraina. În urma bombardamentelor, care au avut loc în numeroase regiuni, inclusiv la Kiev, Republica Moldova a rămas din nou fără curent electric. În beznă sunt și majoritatea localităților din Ucraina, transmite TV8.

În Nikolaev, ocupanții ruși au lansat cel puțin 9 bombardiere Tu-95. Și în regiunea Odesa au fost lansate mai multe rachete. La Kiev, o rachetă a distrus un obiectiv de infrastructură. Potrivit primarului capitalei ucrainene, Vladimir Kliciko, la fața locului au intervenit serviciile de salvare și urgență. Kievul a rămas în beznă în totalitate. 

Este alertă și în regiunea Vinița, acolo unde rușii atacă obiective de infrastructură strategice. Și la Lvov au loc bombardamente masive. Întreg orașul a rămas fără curent electric. Nu se cunoaște deocamdată numărul victimelor înregistrate. 

Noul val de atacuri vine după ce cu puțin timp în urmă, Parlamentul European a recunoscut Rusia drept stat-sponsor al terorismului. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *