Social

VIDEO. Imagini cu impact puternic. „Mi-au ucis copilul, iar șoferul e la libertate”: Mama băiatului de 10 ani, lovit mortal pe trecerea de pietoni la Botanica, cere dreptate

Mama băiatului de 10 ani, care a murit, după ce a fost tamponat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe bulevardul Dacia, caută dreptate și cere ca șoferul să fie pedepsit.

Într-un video pentru Reportaj mama micuțului cere oamenilor legii ca tânărul să răspundă pentru infracțiune conform legii, scrie Echipa.md.

„Ucigașul să fie pedepsit. Cer procurorului, judecătorilor, oamenilor, ca el să răspundă pentru infracțiune conform legii. Nu vreau nimic mai mult. Au angajat cel mai bun avocat din oraș. Deodată propun bani, încearcă să să spele cu bani. Din spusele ucigașului, el ar fi avut o viteză de 60 km/h. Dacă vă uitați la acest video, o să vedeți că are de fapt o viteză de 100-120 km/h, fără oprire, au fost încălcate toate regulile de circulație, nu i-a dat nicio secundă pentru viață”, a declarat mama băiatului.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a tamponat un băiat de 10 ani, în data de 24 decembrie, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe bulevardul Dacia este cercetat în libertate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *