Justiție

+18 Imagini Video! Un agent de pază, atacat cu ciocanul de un adolescent în parcare la Kaufland-ul din Chișinău

Miercuri, 12 iulie, la hipermarketul Kaufland de pe bulevardul Decebal, din sectorul Botanica al Capitalei, un agent de pază a fost lovit de mai multe ori cu un ciocan de către un adolescent.

Sursele PULSMEDIA susțin că agentul de pază le-ar fi făcut observație unui grup de adolescenți care perturbau ordinea publică în parcarea hypermarketului, ulterior a încercat să-i alunge și l-a apucat de ghidonul bicicletei pe unul dintre minori, iar acesta a scos un ciocan și l-a lovit de mai multe ori pe bărbat peste diferite părți ale corpului, scrie Echipa.md.

Astfel, potrivit oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 38 de ani a comunicat polițiștilor că activează în calitate de agent de pază. Observând un grup de tineri că fac gălăgie, s-a apropiat și le-a făcut observație să se liniștească și să fie atenți cum își manevrează bicicletele pe lângă automobilele parcate în parcarea magazinului.

„Tinerii au început a da dovadă de un comportament agresiv. Unul din ei a luat un ciocan și a început să-i aplice bărbatului mai multe lovituri pe suprafața corpului, după care aceștia au fugit de la fața locului”, a declarat Natalia Stati.

Poliția susține că bărbatul a beneficiat de îngrijire medicală, fără a fi, însă spitalizat.

„Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a identifica tinerii care au comis această faptă. Totodată, bărbatului i-a fost dată îndreptare la expertiza medico-legală pentru a stabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales”, a mai declarat Stati.

Pe caz a fost inițiata o anchetă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *