Actualitate

VIDEO / În blocurile noi construite de o companie privată plouă ca afară. Locatarii sunt revoltați

Scările și subsolurile casei în care locuiesc sînt invadate la propiu din cauza precipitațiilor și totul din cauza lucrărilor necalitative ale companiei de construcții.

Imagini video suprinse de oameni în seara de ieri, când scările și subsolurile case erau pline de apă au stârnit un val de revolte pe rețelele de socializare. Oamenii spun că au plătit pentru o casă nouă, dar au primit o casă cu multiple probleme și defecte.

Totul se întâmplă în complexul locativ ”Vârnav” construit de compania ”Kirsan” ce se află pe strada Constantin Vârnav 20. Potrivit locătarilor casa a fost dată în exploatare acum un an. 

 

 

 

Compania a mai fost implicată în cîteva scandaluri legate de defrișări ilegale pe mai multe terenuri din capitală, Kirsan achitând și o amendă în acest sens.

În 2013 Agenția pentru Supravegherea Tehnică publica un raport prin care Inspecția de Stat în Construcții în urma verificării lucrărilor de construcție la patru obiective din Chișinău, unde în calitate de beneficiar şi antreprenor este SRL „Kirsan-Com": „Bloc locativ" din str. M. Lomonosov, „Bloc locativ" din str. A. Bernardazzi 38, „Bloc locativ" din str. Armenească 110 şi „Bloc locativ" din str. N. Testimiţanu 29, depista nereguli grave în procesul de construcție.

Sursa: noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *