ActualitateCSI / Rusia

VIDEO/ Incendiu devastator la Moscova. Peste 120 de pesoane au fost salvate iar aproximativ 20 sunt blocate

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit în clădirea Grand Setun Plaza din vestul Moscovei, unde sunt amplasate mai multe de birouri. Focul, declanșat la etajul doi, s-a extins până la etajul al patrulea. Deocamdată au fost raportate două victime, însă nu se știe în ce stare sunt la moment. Totodată,  mai multe persoane sunt blocate la etajele șase și șapte ale clădirii, anunță TASS.

Ministerul Situațiilor de Urgență a trimis să ajute la lichidarea incendiului elicopterele Ka-32, care sunt în dotare.

„Conform informațiilor preliminare, suprafața incendiului este de 1.000 de metri pătrați. Intervin 180 de pompieri și 41 de echipamente”, a transmis Ministerul Situațiilor de Urgență.

Imediat, la fața locului s-au deplasat 15 ambulanțe și zeci de echipaje de pompieri. Ministerul Situațiilor de Urgență a atribuit gradul de dificultate al incidentul la nivelul cinci, care este maxim.

Potrivit sursei citate, circa 120 de persoane au fost evacuate din clădire, dar la etajele superioare rămân blocate până la 20 de persoane. Operațiunile de evacuare continuă. La fața locului a sosit șeful Ministerului Situațiilor de Urgență, Alexander Kurenkov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *