JustițieSocial

VIDEO. Încheia contracte de angajare la muncă peste hotare cu persoane, fără a-și onora obligațiunile contractuale. O femeie, cercetată penal pentru escrocherie

O femeie în vârstă de 42 ani este cercetată penal pentru escrocherie, după ce prin înşelăciune şi abuz de încredere ar fi încasat de la 18 persoane 100 de mii de lei.

Bănuita ar fi închiriat un oficiu în sectorul Botanica al Capitalei și încheia contracte de angajare la muncă peste hotare (Norvegia) cu victimele, fără a-și onora obligațiunile contractuale.

Astfel, în urma sesizării polițiștilor au fost dispuse percheziții la oficiul și domiciliul femeii, de unde au fost ridicate contracte, telefoane mobile și înscrisuri de ciornă – probe concludente urmăririi penale.

Ulterior, femeia a fost arestată pentru 30 de zile, iar pentru fapta comisă riscă amendă de până la 67 500 lei sau închisoare de până la 5 ani.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate de polițiștii de la Botanica, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău- oficiul Botanica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *