Social

VIDEO. Iresponsabilitate totală! Trei șoferi beți criță, reținuți de polițiști

Mai multe cazuri au fost documentate recent de polițiștii din Ialoveni, în care șoferii erau prinși la volan, fiind în stare de ebrietate alcoolică, anunță IGP.

În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 ani, care se deplasa prin localitatea Cărbuna la volanul unui automobil de marca „Renault Megan”. Polițiștii au stopat mijlocul de transport și au cercetat șoferul, care s-a adeverit că nu deținea permisul de conducere. Mai mult, fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,55 mg/l, transmite Deschide.md.

Un alt șofer de 54 ani, aflat la ghidonul unei motociclete, a fost depistat cu o concentrație de 1,03 mg/l alcool în aerul expirat.

În al treilea caz, un bărbat de 60 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice, a urcat la volanul unui automobil de model Toyota și a derapat de pe traseu. Urmare a testării cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,63 mg/l în aerul expirat.

În toate cazurile au fost inițiate cauze penale pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, iar mijloacele de transport au fost duse la parcarea specială.

În acest sens, polițiștii reiterează că șoferii trebuie să conducă prudent, regulamentar și fără alcool la volan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *