ActualitateInternațional

VIDEO. Joe Biden la Kiev. Capitala Ucrainei – blocată, drumuri închise, iar pe străzi sunt observate coloane de vehicule

Președintele SUA, Joe Biden ar efectua o vizită secretă la Kiev. De dimineață, capitala Ucrainei este practic paralizată, drumurile au fost închise, iar pe străzi sunt observate coloane de vehicule.

Despre vizita lui Biden scriu și jurnaliștii ucraineni, cu referire la reporterul Bild Julian Ropchke. După ce a făcut o postaare despre vizita lui Biden, el a făcut o rectificare și a precizat că nu există confirmă ci este doar „opinia sa”, scrie Realitatea.md.

Între timp, apar tot mai multe imagini din Kiev în care apar coloane de vehicule. Deocamdată nu este clar când anume au fost făcute, dar autorii postărilor susțin că s-a întâmplat luni dimineața.

Unele voci susțin că peste 20 de vehicule au părăsit ambasada americană din Kiev, unde au fost crescut măsurile de securitate. Altele publică imagini exclusive cu Biden la Kiev.

Confirmări oficiale despre vizită deocamdată nu există. Presa de stat de la Kiev, însă, confirmă că imaginile sunt filmate în Ucraina, în timp ce pe întreg teritoriul țării vecine răsună alerta aeriană.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu ca ar efectua, a fost la Kiev.
    Băăă, ce mu-mu le trage moșul la orcălăi.
    In Orchistan cred ca s-a inversat gravitația, se merge pe pereți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *