Internațional

VIDEO/ Kadîrov a filmat un prizonier ucrainean întins pe o targă: „Anton regretă sincer că a îndrăznit să lupte împotriva cecenilor”

Cecenul Ramzan Kadîrov, continuă să fie una dintre vocile cele mai active ale propagandei ruse și apropiat al lui Putin. Kadîrov e foarte activ mai ales pe rețeaua socială Telegram, acolo unde a postat un video cu un prizonier ucrainean rănit despre care spune că regretă faptul că a vrut să se lupte cu cecenii.

„Nu te lupta niciodată cu cecenii! – acesta este un adevăr simplu pe care Bandera și naționaliștii nu l-au înțeles încă pe deplin, dar mulți dintre ei îl conștientizează activ. Ca, de exemplu, Anton Maksimeț, din regiunea Vinița, care a fost capturat de soldații noștri în regiunea Tașkovka.

Anton Anatolevici nu numai că regretă sincer că a îndrăznit să lupte împotriva cecenilor, ci chiar că a venit la Tașkovka. Potrivit acestuia, orice ciocnire cu luptătorii ceceni provoacă o adevărată groază în rândurile Banderei și ale naționaliștilor. Și doar strigătul nostru glorios «PUTEREA AKHMAT», pe care ei îl repetă ca o mantră, este capabil să le liniștească inimile tremurânde.

V-am avertizat în repetate rânduri, dragii noștri banderiți, că vă vom întoarce orice rezistență împotriva voastră, cu consecințe terifiante pentru voi. Mai bine să nu ajungeți la asta și să stați alături de cei care încearcă să protejeze poporul ucrainean de aservirea occidentală. Descendenții tăi îți vor fi sincer recunoscători pentru un pas atât de îndrăzneț”.

Sursa: Libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *