Internațional

VIDEO/ Kadîrov spune ce ar face dacă ar fi în locul lui Putin: „Războiul este o plăcere”

Într-o nouă înregistrare video, liderul cecen Ramzan Kadîrov a explicat ce ar face dacă ar fi în locul lui Vladimir Putin, sugerând că „războiul este o plăcere”. 

„Dacă ar fi decizia mea, aș lua toate acele state europene care acum nu valorează absolut nimic și își știu valoarea și spun, don, lucruri indecente despre președintele nostru și despre poporul rus. Aș lua treptat acele state și apoi America nu ar mai avea aliați rămași”, a declarat Kadîrov în mesajul său, care a fost tradus pe twitter de jurnalistul Francis Scarr de la BBC News, scrie Digi24.ro.

„Practic, războiul ar trebui să dureze până când ele ridică toate sancțiunile și își cer scuze, don. Este un război pentru bine, este un război pentru fericirea oamenilor, purtarea de războaie este o plăcere, don. Obținem plăcere din asta, don”, a adăugat Kadîrov.

Astfel, în încheierea mesajului, cecenul Kadîrov îl citează apoi pe președintele rus Vladimir Putin, care a afirmat că „noi murim ca martiri, dar ei (ucrainenii) doar mor”.


comentarii

  1. Asta n-are oglinda sa vada ce hibrid de subuman subdezvoltat este. Clovnul planetei, o nevertebrata hidoasa.

  2. Cînd latră un ciîne, ori grohăe un porc nimen nu încearcă să comenteze vocele lor. De ce ar trebui să promovați așa gunoae?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.