ExterneRăzboi

VIDEO/ Kuleba, după atacul de la Vinița: Cel puțin un copil a fost omorât. Rușii vor plăti pentru fiecare picătură de sânge și lacrimă

Ministrul ucrainean al afacerilor externe, Dmitro Kuleba, a avut un mesaj dur pentru Moscova după atacul de la Vinița, precizând că cel puțin un copil a fost ucis după ce rachetele rusești au lovit o clădire de birouri.

„În timp ce Conferința de la Haga este în desfășurare, Rusia comite încă o crimă de război. Cel puțin un copil ucis, printre alte victime ale atacului cu rachete de la Vinița. Vom judeca criminalii de război ruși pentru fiecare picătură de sânge și lacrimă”, a transmis Kuleba, pe Twitter.

Totodată, ministrul a distribuit și imagini video șocante, în care poate fi observat un cărucior distrus în urma atacului, în plină stradă, și urme de sânge.

Vă amintim că, joi, 14 iulie, opt persoane au fost omorâte de un atac cu rachete ruse asupra orașului Vinița, din centrul Ucrainei, care se află la aproximativ 200 de kilometri sud-vest de Kiev, a anunțat biroul președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski.

8 persoane au fost ucise și 30 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilanț al poliției.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *