Social

VIDEO. La un pas de tragedie: A încercat să-și scoată telefonul din fântână, dar a căzut în ea. Un tânăr din Tiraspol – transportat la spital

În dimineața zilei de 2 ianuarie, în localitatea Ternovca din apropierea orașului Tiraspol, un bărbat de 56 de ani a fost salvat după ce a căzut într-o fântână, transmite Publika.md.

Inițial acesta și-a scăpat telefonul mobil în fântâna situată în curtea casei sale. Ulterior a decis să-și scoată singur bunul, dar nu a ținut cont de faptul că diametrul fântânii este prea îngust pentru un adult.

Jos bărbatul a sărit cu mâinile în sus, în această poziție a și „încremenit” la adâncime, fără a se putea mișca. Soția proprietarului casei a sunat la numărul unificat de salvare 101.

Căzând, bărbatul s-a încurcat în cablul pompei. Cu ajutorul acestuia, au ridicat victima de la adâncimea de 30 de metri.

Salvatorii au avut nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a scoate bărbatul la suprafață. Acesta a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, nu au fost depistate fracturi sau alte răni grave.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *