ROMÂNIAUcraina

VIDEO. Liderul de la Kiev, despre fragmentele de dronă găsite în România: „Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă Putin ar fi reușit să pună piciorul cum trebuie în Ucraina”

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a vorbit, miercuri, la summitul Inițiativa celor 3 Mări de la București, referindu-se la fragmentele de dronă care au fost găsite pe malul românesc al Dunării, scrie Stiripesurse.

”Mulțumesc pentru atenția cordată Ucrainei, Mă bucur să pot participa la acest summit.

În legătură cu acele fragmente găsite în România, a avut loc atac asupra infrastructurii. Am avut și victime. Sunt consecințe ale atacurile asupra Izmail-ului, Reni și alte orașe-port. Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă Putin ar fi reușit să pună piciorul cum trebuie în Ucraina. Asta plănuia. În trecut ne-am aflat într-o stare de captivitate.

Am reușit cu toții să dăm dovadă de acte de solidaritate. ucraina este recunoscătoare statelor care ne-au ajutat.

Facem front comun pentru libertatea noastră comună. Trebuie să ne gândim la ce se poate lărgi în viitor. Această formă de colaborare este o formă de unitate

Când porturile ucrainene sunt bombardate, trebuie să fim atenți cu logistica noastră.

Este vorba de o agresiune brutală împotriva tuturor. consecințele sunt resimțite peste tot.

Noi avem nevoie să exportăm produsele. Până la urmă beneficiul este pentru întreaga economie europeană. Este vorba de o supraviețuire împotriva terorii ruse.

Doar azi 16 oameni au murit într-o mică localitate, iar 20 au fost răniți”, a declarat Volodimir Zelenski .

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Adevarul e ca l-a cam pus. Sa speram ca nu vor ramane un Crimeea oentru ca de acolo vor controla toata Marea Neagra si zonwle adiacenre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *