Externe

VIDEO/ Made în Cecenia: Kadîrov visează cum Zelenski semnează „capitularea Ucrainei”

Cecenul Kadîrov face haz de necaz pe seama războiului și publică un video fals, în care îl impune pe președintele Ucrainei să semneze capitularea. Videoul a fost realizat cu ajutorul unor comedianți cunoscuți în Rusia. 

Servitorul lui Putin a ironizat pe seama lui Volodimir Zelenski și în descrierea filmulețului. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să nu comenteze răutăcios, pentru ca liderul de la Kiev să nu aibă probleme cardiace.

„În legătură cu înfrângerea forțelor ucrainene în Lugansk și eliberarea completă a republicii de invadatorii lui Bandera, Zelenski a semnat un act de capitulare necondiționată”, menționează Kadîrov în dreptul secvenței video.

Kaîrov ține mâna pe umărul actorului care joacă rolul președintelui ucrainean în timp ce acesta anunța falsa capitulare. Protagonistul este impus să spună „Ahmat înseamnă putere” – una dintre lozincile trupelor cecene.

Vă amintim că Kadîrov a primit ordin de a-l lichida pe Volodimir Zelenski încă înainte de a începe războiul în țara vecină. Totodată, vărul acestuia ar fi comandat militar în Mariupol, iar Kadîrov ar controla personal desfășurarea trupelor, potrivit spionajului britanic.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *