Social

VIDEO. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în PMAN, de Ziua Națională a Vinului: Oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz

Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare în Piața Marii Adunări Naționale, unde în acest weekend a fost sărbătorită Ziua Națională a Vinului.

Astfel, potrivit imaginilor apărute pe rețelele sociale, tinerii s-au bătut destul de tare, iar la un moment dat, unii dintre scandalagii și-au pus adversarii la pământ și i-au bătut cu picioarele fără milă. De asemenea, unii bătăuși i-au lovit în cap cu sticle de vin, transmite Știri.md.

Contactat de sursa citată, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz, iar tinerii urmează a fi identificați și amendați.

Vă amintim că, în perioada 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale a fost sărbătorită Ziua Națională a Vinului. În PMAN, mii de persoane, inclusiv turiști, s-au adunat pentru a degusta cele mai bune vinuri ale R. Moldova. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *