Social

VIDEO. Maia Sandu de Ziua Europei: „Europa ne unește pe noi – toți oamenii Moldovei – pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene. La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, Moldova europeană!”

De 9 mai, de Ziua Europei, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a venit cu un mesaj în care spune că marți, celebrăm pacea și unitatea familiei europene.

„Este primul an în care sărbătorim Ziua Europei în calitate de țară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană și sunt convinsă că, într-o zi, vom sărbători Ziua Europei ca membru cu drepturi depline în această mare familie!”, a menționat Maia Sandu.

De asemenea, șefa statului a subliniat că Europa s-a unit pentru a preveni războaiele și a asigura dreptul la viață și la fericire pentru toți cetățenii europeni.

„Acum, Europa ne unește pe noi – toți oamenii Moldovei – pentru a ne câștiga locul de drept între țările europene. Moldova va întări și va îmbogăți Uniunea Europeană. La Mulți Ani, Europa! La Mulți Ani, Moldova europeană!”, a declarat ea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *