Politică

VIDEO. Maia Sandu, la întrevedere cu premierul României: „Am ieșit bine din iarnă și acest lucru s-a întâmplat inclusiv sprijinului Dvs”

Premierul României, Nicolae Ciucă, a ajuns la Chișinău, unde a fost primit de către șefa statului Maia Sandu. În cadrul întrevederii, președinta R. Moldova i-a mulțumit României pentru suportul acordat într-o perioadă dificilă, prin care trece țara noastră.

”Am ieșit bine din iarnă și acest lucru s-a întâmplat inclusiv sprijinului Dvs. Avem subiecte importante pe agendă, pe de o parte încercăm să menținem stabilitate în țară și să oferim siguranță cetățenilor, pe de altă parte încercăm să creștem reziliența economiei, pentru a crește standardele de viață în Republica Moldova și Dvs ne sprijiniți pe toate aceste dimensiuni”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, premierul României a declarat că a venit să reconfirme sprijinul anunțat pentru Republica Moldova, scrie Realitatea.md.

„România face demersuri ca în interiorul UE, precum și ceilalți parteneri strategici ai noștri, să continue să acorde atenție și sprijin necesar pentru a putea menține stabilitatea guvernamentală, economică, socială și, de asemenea, vin cu încredere că ceea ce am discutat cu dvs la București, cu dl Recean, azi vom continua să aprofundăm, ceea ce privește sprijinul economic, pe care trebuie să îl acordăm Republicii Moldova, să facem în așa fel încât cetățenii Republicii Moldova să aibă siguranța că își pun încredere în actualul Guvern și actualul Guvern nu face nimic altceva decât să ia măsuri pentru a menține stabilitatea economică și creșterea calității vieții”, a declarat oficialul român.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

    1. si noi in Romania am avut o astfel de situatie si nu ne-a ajutat nimeni!! este greu, fff greu, dar trebuie sa stiti : ptr. a fi bine ,trebuie sa treceti prin acest FURCII GAUDINE!!! va mai spun ceva: VOI ACUM ATI INTRAT IN ECONOMIA DE PIATA, ce spunea Voronin, ETC. erau minciuni COMUNISTE!!! acum e greu si din cauza RAZBOIULUI!!! nu se ingesuie INVESTITORII, dar ROMANIA LUCREAZA IN ACEST SENS SA VA ADUCA MAI MULTE LOCURTI DE MUNCA SA CRESCA ECONOMIA SA AIBE DE UNDE PLATII PENSII SI AJUTOARE MAI MARI, SA<ARI sa nu mai plece oamenii!!! e greu dar 30 de ani ati ales….MOSCOVA!!! acum putina RABDARE si veti ajunge din urma ROMANIA ca va ajuta puternic, dar nu VOTATI…..KREMLINUL!!!!

      1. Au suferit 30 de ani pt au votat pe cine nu trebuie si repeta greselile in permanenta – ca si voi. Cit mai vrei inca 30? In perioada asta si pe Romani i-au jupuit comunistii apoi capitalistii. Acum sint in Romania firme nemtesti care-i invata pe Romani sa faca telemea de oaie si americani cu suc de fructe. Incredibil asa va fura banii globalistii. Mobila din Polonia nu mai stiti sa faceti mobila? De asta aveti 85 miliarde datorii. Da Romanii din Moldova trebuie sa hotarasca repede Moscova sau Bucuresti. Eu as miza pe Bucuresti, lunaticii actuali vor dispare anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *