Actualitate

VIDEO/ Mama lui Dodon, huiduită la Procuratura Anticorupție. Care este motivul pentru care a fost citată?

Galina Dodon, mama lui Igor Dodon, a fost citată miercuri, 10 august, la Procuratura Anticorupţie (PA) pentru a i se aduce la cunoştinţă raportul de expertiză privind muniţiile pentru arme de vânătoare, depistate în timpul percheziţiei, transmite Anticoruptie.md.

Încă din momentul când a coborât din maşină şi până la intrarea în sala de audienţă, Galina Dodon a fost huiduită de un grup de femei care au învinuit-o de presupusele infracţiuni de corupţie şi delapidări comise de fiul ei. În apărare i-au venit alte două femei care au spus că ea nu poartă nicio vină pentru faptele copiilor.

La un moment, ea nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

Ulterior, mama fostului preşedinte de țară a refuzat să ofere declaraţii. De asemenea, și avocatul ei, care a motivat că nu are astfel de împuterniciri.

Surse din cadrul Procuraturii au comunicat pentru portalul Anticorupţie.md că pe lângă cele circa un milion de lei în diferite valute, depistate în casa părintească a fostului şef al statului, au fost găsitite şi muniţii pentru vânătoare, care nu erau păstrate corespunzător.

Vă amintim că mama lui Dodon este bănuită de săvârșirea infracțiunii de complicitate la îmbogățirea ilicită. În cadrul perchezițiilor, la domiciliul ei au fost depistate și ridicate din safeu mijloace bănești peste 600.000 de lei, mai mult de 17.000 de euro și 1000 de dolari. De asemenea, suma de 17 005 Euro, depistată la domiciliul mamei lui Dodon, se afla într-un plic de hârtie cu sigla PSRM.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Miau, miau, iaca saracuta, a stors cateva lacrimi pe obraz – hai sa murim de mila ei! “În apărare i-au venit alte două femei care au spus că ea nu poartă nicio vină pentru faptele copiilor”… Posibil nu direct. Dar cine a educat “copilul” sa fie atat de romanofob, sa-si urasca neamul si istoria lui cea adevarata? Asta incepe deja cu numele pe care i l-a dat: Igor! Stefan, Ion, Radu, Vasile, Bogdan, Alexandru etc. nu s-au potrivit la viziunea politica a Galinei, nu-i asa? Desigur, eu inteleg: cu asemenea nume, sansele sa faci cariera la Moscova sunt mult mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *