Social

VIDEO. Marijuana de 600 de mii de lei – sechestrată la Fălești. Bărbatul drogat, reținut de ofițerii INI

Procurorii PCCOCS, oficiul „Nord”, de comun cu ofițerii INI, au ridicat marijuana de 600 de mii de lei și au reținut bărbatul care le păstra spre vânzare, care înainte de descinderi a fost oprit din drum, în timp ce conducea mașina drogat, scrie Moldova1.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost oprit de angajații INSP, la Bălți, iar mașina acestuia a fost transportată spre parcarea specială. Ulterior, procurorii PCCOCS au solicitat și au obținut plasarea bărbatului în arest preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Bălți.

Astfel, în cadrul perchezițiilor desfășurate vineri și sâmbăta în Bălți și Fălești la acesta și un alt bănuit cu vârsta de 44 de ani cercetat în libertate, pe lângă cele circa două kilograme de droguri, au fost ridicate și ustensile de consumare a stupefiantelor, un automobil și telefoanele mobile folosite la punerea în vânzare a drogurilor.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării complicilor acestora, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *