Social

VIDEO. Marșul „Memoriei și Recunoștinței” – în Chișinău. Conducerea MAI și veteranii războiului de pe Nistru participă la eveniment

Joi, 2 martie, se împlinesc 31 de ani de la începutul războiului din stânga Nistrului. În această dimineață, angajații Ministerului Afacerilor Interne i-au comemorat pe cei 89 de poliţişti căzuţi pe câmpurile de luptă pentru apărarea integrității Republicii Moldova.

Conducerea MAI împreună cu șefii subdiviziunilor au depus flori la placa comemorativă din incinta ministerului, dedicată poliţiştilor căzuţi la datorie. După ce le-au dat onorul camarazilor, cortegiul MAI s-a deplasat la Catedrala „Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron” pentru a participa la slujba divină în memoria eroilor, scrie Realitatea.md.

Manifestările prilejuite Zilei Recunoștinței și Comemorării au început la ora 10:00 printr-un marș al Memoriei unde participă ministrul de Interne, Ana Revenco, alături de secretarii de stat și angajații subdiviziunilor MAI împreună cu veteranii războiului de pe Nistru.

Coloana a pornit de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt spre memorialul „Eternitate” și „Maica Îndurerată”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Din pacate uniforma armatei moldovenesti seamana atat de mult cu uniforma armatei ruse ! Va spune ceva asta ? Si cine a vrut sa fie asa ?

  2. Marsurile „Memoriei și Recunoștinței” de pana acum culminau cu depunerea de flori la monumentul… eliberatorului rus. Astept cu nerabdare ziua cand tovarasii corespunzatori isi vor primi dreapta pedeapsa. Deocamdata se mai zbenguie in tihna pe unde au chef.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *