Social

VIDEO. Mărturiile locuitorilor din raionul Briceni, unde a fost găsită racheta: „S-a văzut un tub lung care se învârtea căzând jos”

Luni, 5 decembrie, o rachetă a fost găsită într-o livadă din din satul Grimăncăuți, Briceni. Localnicii susțin că au auzit două explozii și au văzut racheta căzând. Reporterii de la postul de televiziune Nord News au discutat cu oamenii și au aflat cum s-a întâmplat totul.

„La un moment dat, în depărtare, s-a văzut un tub lung care se învârtea căzând jos. A durat vreo 5-6 secunde. A fost prima și a doua explozie. Eu nu m-am speriat pentru că am fost în Afganistan”, a povestit un bărbat.

„A fost o explozie puternică. Imediat m-am gândit că a căzut o rachetă în apropiere de noi. Apoi, a explodat încă o dată mai puternic. Am înțeles că e rău. Credem că este o rachetă rusească. Ucraina nu are de ce să arunce explosive”, a mai adăugat o femeie.

„– S-a întâmplat acum trei ore. Cred că e din cauza situației din Ucraina.
– Cum considerați, a cui este racheta?
–Cel mai probabil a Ucrainei. Este o provocare cred, ca noi să nu trăim în pace”, a mărturisit o altă locuitoare a raionului Briceni.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *