Social

VIDEO. „Mi-ați dat aripi”. Pasha Parfeni cu piesa „Soarele și Luna” s-a clasat în finala concursului

Pasha Parfeni, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, s-a calificat în Marea Finală a concursului muzical. Astfel, în cadrul primei semifinale de pe data de 9 mai, piesa „Soarele și Luna” s-a clasat pe locul 2 din 15 țări participante, scrie Replicamedia.md.

Țările care au reușit să se califice în etapa finală a concursului Eurovision 2023 sunt: Croația, Republica Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia.

„Mi-ați dat aripi și o șansă mare să continui aventura mea la Eurovision 2023. Ne vedem în finală.

Mulțumesc mult tuturor pentru susținere și pentru voturi celor din diasporă!

Hai Moldova! Ne vedem pe 13 mai în finală!”, a scris Pasha Parfeni pe pagina sa de Facebook.

Vă reamintim că în acest an, conform modificărilor în procedura de vot, concurenții care trec în finală sunt aleși exclusiv prin votul publicului.

În prima semifinală desfășurată pe 9 mai, au concurat reprezentanții din Norvegia, Malta, Serbia, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croația, Elveția, Israel, Republica Moldova, Suedia, Azerbaidjan, Cehia, Regatul Țărilor de Jos și Finlanda.

Orașul Liverpool găzduiește cea de-a 67-a ediție Eurovision Song Contest, în cinstea Ucrainei, câștigătoarea Eurovision 2022. A doua semifinală va avea loc joi, 11 mai, iar finala este programată pentru data de 13 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Eurovizionul este si a fost un “concurs” de POPONARI ! O bataie de joc la adresa muzicii, o minciuna ordinara, la care se masluiesc voturile ! Nu are nici macar rost sa participi la asa mascarada ! O voma de asa-zis CONCURS !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *