Social

VIDEO. Minut de reculegere în Parlament. Grosu: „Datoria noastră este să păstrăm cu orice preț pacea pentru care au luptat eroii noștri”

Joi, 2 martie, deputații au ținut un minut de reculegere în Parlament, în memoria eroilor, care au căzut în războiul de pe Nistru, potrivit Vocea Basarabiei.

„Comemorarea zilei de 2 martie ne amintește de curajul și sacrificiul vostru și plecăm capul în fața domniilor și familiilor dumneavoastră. Astăzi, de Ziua Memoriei și Recunoștinței, transmitem cuvinte de gratitudine și onoare domnilor deputați în actuala legislatură, care au participat la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității și suveranității R. Moldova: domnului Boris Marcoci, Valeriu Muduc, Boris Popa și dlui Veaceslav Nigai, dar și celor trei angajați ai secretariatului Parlamentului: Iurie Moscalu, Pavel Botnaru și Victor Chihai, vă mulțumim!”, a declarat Igor Grosu.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a menționat că ”Republica Moldova a luptat și va lupta pentru pace și nu va accepta niciodată repetarea tragediei din 1992.”

”Datoria noastră este să păstrăm cu orice preț pacea pentru care au luptat eroii noștri! Rog să ținem un minut de reculegere pentru eroii noștri!”, a îndemnat șeful Legislativului.

Menționăm că astăzi, se împlinesc 31 de ani de la începutul războiului de pe Nistru și tot astăzi Republica Moldova marchează Ziua Memoriei și Recunoștinței.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Respect parlamentului RM pentru gestul de recunoștință pentru cei care au aparat tara de separatiști!

  2. Slavă eroilor moldoveni- români din Moldova ! Moarte agresorilor ruși ,moarte ocupanților din Transnistria !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *