Social

VIDEO. Moldovean, stabilit în Italia, perchezițonat de poliție, după ce a tras mai multe focuri de armă din „amuzament”

Locuința unui moldovean din Padova, Italia, a fost percheziționată, după ce acesta a împușcat în fereastra unui vecin. Bărbatul în vârstă de 30 de ani, care locuia în Italia, obișnuia să tragă focuri de armă în perioada serii de la fereastra locuinței sale, dar și din curtea din spatele blocului. Astfel, în cele din urmă, după vizita polițiștilor, moldoveanul buclucaș a rămas fără „jucăriile sale”.

Conform presei italiene, oamenii legii au fost sesizați de către localnicii din zonă, care raportaseră că de câteva săptămâni, bărbatul s-ar fi amuzat seara și noaptea, împușcând prin regiunea blocului în care închiria un apartament, transmite Echipa.md.

Recent, în urma unei împușcături a străpuns fereastra unei clădiri din apropiere. Oamenii legi au cules mărturiile și au identificat apartamentul în care locuia de câteva luni moldoveanul, pasionat de arme de foc.

În ultimele luni, bărbatul achiziționase două pistoale și o pușcă cu aer comprimat cu muniție aferentă, pe care polițiștii le-au confiscat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *