CSI / RusiaInternațional

VIDEO. Moment de paranoia la întâlnirea dintre Kim Jong Un și Putin. Ce au făcut serviciile de securitate nord-coreene

Serviciul de Securitate al liderului nord-coreean Kim Jong Un a petrecut câteva minute dezinfectând scaunul destinat șefului lor, în timpul întâlnirii cu Vladimir Putin, relatează Ziare.com.

Un ziarist rus a publicat imagini în care un ofițer de securitate nord-coreean purtând mănuși albe pulverizează o substanță și șterge cu multă atenție un scaun negru.

De asemenea, specialiștii au presărat scaunul, mânerele și picioarele, precum și zona din jurul scaunului sub supravegherea unui agent de la Kremlin.

„Scaunul s-a dovedit a fi subiectul celei mai mari preocupări a părții nord-coreene”, a scris corespondentul rus.

Acest lucru vine după ce serviciile de securitate ale lui Kim Jong-un au refuzat primul scaun destinat liderului nord-coreean, ceea ce înseamnă că trebuia dat un alt scaun identic.

„La urma urmei, a fost o chestiune de viață și de moarte pentru ei, și nu pentru liderul lor, ci, bineînțeles, pentru ei înșiși”, a spus jurnalistul.

Drept urmare, scaunul a fost schimbat cu unul identic, din rândul care a fost amenajat pentru membrii delegației. Și în cele din urmă, ministrul apărării al RPDC a stat pe scaunul dubios.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *