Actualitate

VIDEO/ Momente de groază la CMC! Un activist nervos a scos din geantă un pistol: „Draci ce sunteți”

Consilierii Consiliului Municipal Chișinău (CMC) s-au speriat „zdravăn” în cadrul ședinței de astăzi, 9 iunie. Totul s-a întâmplat după ce activistul Eugeniu Balțat, președintele Asociației Obștești „SOS Minor”, în timp ce ținea un discurs la tribuna Consiliului a scos din geantă un obiect asemănător cu un pistol.

Acesta a precizat că este doar o brichetă iar consilierii au insistat ca Balțat să părăsească ședința. Activistul s-a arătat nemulțumit de faptul că a încercat de nenumărate ori să își spună discursul în fața consilierilor însă acesta nu a mai fost ascultat.

„Data trecută mi-au blocat discursul, pentru că au mers să mănânce, asta nu este normal. Eu repet, am nevoie de trei minute. În ceea ce ține de consumul de substanțe psihotrope și degradarea tineretului în or. Chișinău. Acum, pe timp de vară, vreau să vă informez că sunt multe încălcări și pe noi ne interesează ca pe părinți ce face CMC în colaborare cu direcțiile municipale, pentru a preveni abuzul, violența, suicidurile în rândul tineretului”, a declarat tânărul.

„Este o acțiune destul de bună din partea medicilor, să donați sânge. Pe mine mă interesează atitudinea față de colegii care sunt prezenți în Consiliu și se ocupă cu dezvoltarea tineretului pe segmentul „Garda Tânără”, a mai spus activistul.

De asemenea, acesta s-a arătat nervos de faptul că Consiliul Municipal nu intervine și nu întreprinde nimic pentru a stopa consumul de droguri în rândul tinerilor. Mai mult ca atât, activistul a acuzat membrii Partidului Comuniștilor că unii dintre aceștea ar vinde substanțe narcotice în municipiul Chișinău.

Balțat a recurs la acest gest fiind enervat de faptul că în timp ce își prezintă raportul, președintele comisiei nu îl ascultă și discută cu altcineva.

„Nu vreau să vă ameninț, dar vă arăt o chestie care nu prezintă pericol în sală și voi explica ce am vrut să spun. Această este arma și este o brichetă. Această armă a fost depistată la un minor”, a spus Balțat și a scos din geantă un obiect care părea a fi pistol.

Acesta a fost oprit de consilierii care i-au cerut să iasă imediat din sală. Prin urmare, tânărul a ieșit din sală cu stigăte: „Draci ce sunteți”, iar consilierii au continuat ședința.

Sursa: Sinteza.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *