CSI / RusiaRăzboiUcraina

Momentul în care o dronă lansată de ocupanții ruși lovește un bloc de locuințe, în Sumî: Un mort și 16 răniți – Video

Pe internet a fost postat un videoclip care înregistrează momentul unui atac asupra unei clădiri rezidențiale din orașul ucrainean Sumî, luni, 3 iulie, când Rusia a atacat cu drone iraniene Shahed.

Înregistrarea arată cum un nor de foc care s-a ridicat deasupra clădirii într-o fracțiune de secundă, iar fragmente din structura distrusă au zburat în toate direcțiile.

Se știe că bombardamentul asupra orașului a avut loc în jurul orei 11:00, relatează Ziare.com.

Un locuitor al orașului a filmat fumul care era vizibil de la fereastra din partea stângă a străzii. Sunetele caracteristice ale motoarelor Shahed se auzeau în fundal.

Deodată, cu un sunet surd, una dintre drone s-a prăbușit într-un bloc de apartamente chiar vizavi de apartamentul ucraineanului. Bărbatul, speriat de explozia puternică, a înjurat și s-a ghemuit ca să se ascundă de eventuala împrăștiere a resturilor.

Judecând după natura exploziei din acest videoclip, precum și după fotografiile publicate ale distrugerii, drona inamică a lovit fie acoperișul, fie ultimul etaj al clădirii.

Explozia s-a soldat cu cel puțin un mort și mai 16 răniți.

ATENȚIE! LIMBAJ LICENȚIOS!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Cam tot asta ii astepta si pe moldoveni. Ce si-au zis, lasa ca ii prostim si pe rusi, dar si pe romani, ne dam cand cu unii, cand cu altii. Nu merge asa, rusii mai si bombardeaza daca nu le iese treaba. Poate sa baga si moldovenii la cap, sa nu mai fie curve, cand cu rusii, cand cu romanii ! Adevarul este ca Imperiul Sovietic a creat in Rep. Moldova niste corcituri, care vorbesc stricat romaneste, jumatate romana, jumatate rusa, de te si crucesti cand auzi o fraza jumate-jumate. Unii pot sa zica ca ii jignesc, dar acesta este crudul adevar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *