Social

VIDEO. Momentul în care un șofer încalcă regulile de circulație și se tamponează cu un microbuz, apoi cu un camion

A încălcat toate regulile posibile, și ca consecință a provocat un accident. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 21 de ani care ar fi produs un adevărat carambol la intersecția dintre Șoseaua Balcani și strada Petricani din Chișinău.

Imaginile cu momentul impactului au fost plasate pe o rețea de socializare. Astfel, în secvența video se poate observa cum șoferul unei mașini de culoare albastră se deplasează pe șoseaua balcani, pe banda din dreapta de pe care, conform indicatorului rutier, deplasarea este permisă la dreapta, transmite Echipa.md.

Ajungând în intersecție, acesta, iese mai întâi pe banda a doua, în fața unui camion și inițiază o manevră de întoarcere, manevră pe care indicatorul rutier o interzice, iar când ajunge deja pe contrasens este lovit de un microbuz, iar apoi, proiectat în camionul cărui tocmai îi tăiase calea.

Astfel, potrivit datelor oferite de către poliție, mașina era ghidată de un tânăr de 21 de ani, la volanul microbuzului se afla un bărbat de 42 de ani, iar camionul era ghidat de un șofer de 64 de ani.

Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, însă, în zonă s-au format ambuteiaje și s-a circulat dificil. Circumstantele accidentului urmează a fi stabilite în cadrul unei anchete, iar șoferul vinovat riscă sancțiuni contravenționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *