CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Momentul în care un soldat rus rănit este lichidat de un ”camarad”. Apoi cadavrul este jefuit de echipamentul militar

Degradarea morală a armatei ruse a atins un nou nivel. Pe rețelele de socializare se discută despre un videoclip în care un soldat rus ucide un coleg rănit în prima linie, după care îi ia bunurile ce le avea asupra sa.

Videoclipul a fost filmat de o dronă a Forțelor Armate ucrainene, după care filmările au fost răspândite pe rețelele de socializare.

Comentatorii amintesc că anterior rușii au vorbit intens despre un mit fals, conform căruia „nu-i abandonează pe ai lor”. Cu toate acestea, războiul din Ucraina a confirmat în mod repetat că soldații armatei ruse sunt gata nu numai să-și abandoneze camarazii răniți pe câmpul de luptă, ci să-i omoare chiar cu sânge rece, luându-le armele și echipamentul.

Comentând videoclipul, comandantul adjunct al brigăzii a 3-a separată de asalt a Forțelor Armate ucrainene, maiorul Maxim Zhorin, notează pe canalul său Telegram că rușii din prima linie își prețuiesc echipamentul mult mai mult decât viața camarazilor.

”Rușii nu își abandonează pe ai lor: îi lichidează și îi jefuiesc chiar pe câmpul de luptă. Rușii nu își cruță oamenii, dar echipamentul este o altă problemă”, a declarat el.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Nimic nou sub soare ! Morala bolșevică a modelat omul de tip nou precum Putin ,un
    produs al educației bolșe vico staliniste .Astfel de indivizi sînt spălați pe creier ,nu au sentimente ,sint programați sa fie devotați sistemului ,sistem dictatorial inuman ,ateu în totalitate .Religia este controlată de kgb Popii precum Kiril sînt ofițeri kgb atei ,pregătiți în manipularea și urmărirea enoriașilor naivi . Soldatul rus este binecuvîntat să ucidă cu sînge rece nu numai pe inamic ci chiar și pe colegul său pt a-l jefui .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *