CSI / RusiaRăzboiUcraina

VIDEO. Moscova anunță că Ucraina a atacat cu drone și o rachetă două regiuni din sudul Rusiei

Ucraina a lovitdouă regiuni din sudul Rusiei cu o rachetă şi o dronă, dar racheta a fost doborâtă de apărarea aeriană, potrivit oficialilor ruşi şi relatărilor din presă, potrivit The Guardian.

În oraşul Krasnodar din sudul Rusiei, o explozie a avariat o clădire rezidenţială şi de birouri, au declarat oficialii ruşi. Potrivit Reuters, aceştia nu au precizat care a fost cauza exploziei, dar presa rusă susţine că a fost vorba de un atac cu dronă. Videoclipuri neverificate postate pe reţelele sociale au arătat o dronă care zbura deasupra oraşului.

”Toate serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului. Cauza incidentului este în curs de investigare. Locuitorii sunt rugaţi să rămână calmi”, a scris primarul din Krasnodar, Evgheni Naumov, pe Telegram.

În regiunea învecinată Rostov, guvernatorul local a declarat că o rachetă ucraineană a fost doborâtă joi de apărarea aeriană în apropiere de Morozovsk, unde se află o bază aeriană rusă.

”În zona Morozovsk, un sistem de apărare aeriană s-a declanşat, doborând o rachetă ucraineană”, a declarat guvernatorul regiunii Rostov, Vasili Golubev. ”Armata îşi face treaba. Rămâneţi calmi”, a îndemnat el populaţia.

Afirmaţiile nu au putut fi verificate în mod independent, precizează The Guardian.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *