CSI / Rusia

VIDEO. Moscova, din nou ținta unui atac. O dronă a fost doborâtă în apropierea unui spital

O dronă a fost doborâtă la Moscova, în apropiere de malul Karamîșevskaia a râului omonin, în această dimineață. Informația a fost confirmată de primarul orașului Serghei Sobianin. Pagube semnificative nu au fost înregistrate, transmite Newsmaker.

„O dronă a avut o tentativă de survolare a orașului. Ca urmare a acționării sistemului de apărare aeriană, aceasta a fost eliminată. Nimeni nu a fost rănit în urma căderii resturilor în zona Karamîșevskaia. Daune grave nu au fost înregistrate. Serviciile de urgență se află la fața locului”, a scris Sobianin pe canalul său de Telegram.

Potrivit canalelor de Telegram Mash și Baza, drona a zburat de-a lungul albiei râului Moscova și a fost doborâtă de sistemul de apărare aeriană din Horoșevo-Mnevniki. Fragmentele aparatului de zbor, potrivit rapoartelor preliminare, au fost găsite în zona parcului de la spitalul orășenesc 67. (situat în apropierea digului, nu departe de podul Jivopisnîi).

Canalele Telegram, care citează martori oculari, au relatat, de asemenea, că a avut loc o explozie în orașul Krasnogorsk, situat la nord-vest de regiunea Moscova.

Menționăm că autoritățile ruse au anunțat că aeroporturile Domodedovo şi Vnukovo din Moscova şi-au suspendat operaţiunile timp de peste două ore şi jumătate joi dimineaţă, din motive de securitate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *