Social

VIDEO. Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, va susține astăzi un concert la Palatul Național „Nicolae Sulac”

Nikos Vertis, unul dintre cei mai populari artiști din Grecia, se află în aceste zile la Chișinău, unde va susține joi, 8 decembrie, în premieră, un concert pe ritmuri elene autentice.

Cântărețul provine dintr-o familie de muzicieni, acest lucru fiind un motiv în plus pentru care s-a apucat de cântat. Se simte norocos pentru faptul că pasiunea, pe care a avut-o de mic s-a transformat în job la maturitate, a declarat el într-un interviu pentru Radio Chișinău.

Ajuns la Chișinău într-o perioadă în care țara vecină luptă pentru libertate, faptul că în secolul XXI mai sunt războaie, este un lucru trist. Nikos Vertis crede că nu există dușmănie între oameni, și de cele mai multe ori aceștia sunt implicați în situații conflictuale din cauza unor neînțelegeri dintre un grup mic de decidenți. 

„Nu există niciodată un motiv foarte important și serios pentru a începe un război. Doi inamici în război pot fi cei mai buni prieteni în viața reală. (…) Mi-aș dori să văd finalizat acest război în următorul an”, a menționat interpretul.

Menționăm că astăzi, îndrăgitul artis Nikos Vertis va evolua pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”.

Fiind întrebat dacă a pregătit un program special, sau poate un cântec în limba română, Nikos a zis că va fi o „surpriză” de care se vor bucura cei prezenți la eveniment.

Menționăm că cea mai populară melodie a lui Nikos Vertis este „Thelo Na Me Nioseis”. Piesa a ajuns până pe poziția a treia în ”Top 40 muzică grecească” și s-a menținut timp de 185 de săptămâni în topul preferințelor ascultătorilor.

„Thelo Na Me Nioseis” a acumulat peste 189 de milioane de vizualizări și 698 de mii de aprecieri pe YouTube de la lansarea sa, pe 11 iunie 2014.

Mai jos urmăriți un interviu în limba engleză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *