Social

VIDEO. Noi detalii și imagini despre minora bătută cu bestialitate de o tânără

În urma apariției în sursele mass-media și rețelele de socializare a unor imagini video cu un puternic impact emoțional de agresiune, unde o tânără este bătută de o altă fată, poliția informează că a înregistrat cazul la finele lunii decembrie a anului 2022, fiind sesizată de către mama tinerei agresate. Aceasta a comunicat polițiștilor că a primit imaginile video în care apare fiica sa de 13 ani, fiind agresată de către o altă fată, transmite Paranteze.md.

Astfel, în cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii Capitalei au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica.

Fiind audiată de polițiști, victima domiciliată în raionul Strășeni, a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău, iar ulterior au mers la un apartament închiriat de o altă fată. La un moment dat, între cele două fete a izbucnit un conflict, în urma căruia minora de 13 ani a fost agresată.   

Minorele nu sunt  la prima abatere, acestea abandonând domiciliul și Serviciul social de nenumărate ori.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.      

Procurorii urmează să califice acțiunile agresoarei și să ia o decizie legală în acest sens.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *