CSI / Rusia

O brutărie din Rusia s-a reprofilat: Produce drone pentru armata lui Putin VIDEO

Un videoclip de propagandă filmat în Rusia la Tambov, prezintă o brutărie locală care s-a reorientat și spre producerea de drone pentru Armata Rusă.

Experții de la Defense Express au subliniat imediat că videoclipul în sine a fost filmat în scopuri propagandistice. Ei au tras deja câteva concluzii importante din povestea care a fost difuzată pe postul TV Kremlin „Russia 1”, scrie Ziare.com.

După cum s-a dovedit, vorbim despre un mic atelier de producție chiar pe teritoriul brutăriei. Filmul arată clar că în Tambov se asamblează doar produse aproape finite, care sunt achiziționate în țările asiatice.

În Federația Rusă este produs doar cadrul dronelor, însă din textolit și nu din carbon. Povestea mai spune că ar trebui produse câte 100 de drone în fiecare zi pentru fiecare km de front.

Experții au subliniat că pentru producția în serie și coordonată de drone este nevoie de un program de stat și de finanțare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. La noi în Moldova Dronele se produc de foarte mult timp ceva dacă să-mi aduc aminte era Usatii la Bălți ales primar , poate și acuma produc dar pentru scopuri pașnice .
    Dar la ei este pentru război de a urmări și a face crime .
    Cu așa ceva nu e bine de a te arăta și unde au găsit ei să producă .
    Vor exsploda cu tot cu fabrică și vor rămîne fără pîine pe masă .
    Acesta e scopul lui Putin !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *