Politică

VIDEO O deputată i-a transmis lui Grosu 200 de lei din partea manifestanților ca să iasă la protest. Președintele Parlamentului: „Aveți aici o mostră, un obiect de studiu cu lipsă totală de inteligență emoțională”

Deputata BCS, Diana Caraman i-a transmis președintelui Parlamentului, Igor Grosu, 200 de lei din partea manifestanților ca să iasă și să discute cu oamenii care protestează în fața Parlamentului, transmite Agora.

„Cetățenii au venit în întâmpinarea dumneavoastră și au strâns 200 de lei ca să vă învingeți frica și să ieșiți la protest”, a declarat aceasta.

„Oamenii vă invită și au strâns pentru asta și bani, după cum ați menționat că la protest participă doar cei care sunt plătiți. Fiecare câte cât a putut, câte un leu, câte doi”, a mai spus socialista.

În replică, Grosu a declarat că foarte mulți deputați sunt lipsiți de inteligență emoțională.

„La Universitatea din Bălți am avut o temă foarte interesantă legată de inteligența emoțională. Stimați colegi de la Bălți, aveți aici o mostră, un obiect de studiu cu lipsă totală de inteligență emoțională. Puteți de la distanță să o studiați”, a declarat Igor Grosu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *