Social

VIDEO. O minoră a fost la un pas de a fi spulberată pe trecerea de pietoni. Un echipaj al Poliției a prevenit tragedia

Polițiștii din Orhei au prevenit lovirea unei eleve pe trecerea de pietoni. Incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, pe strada 31 August din Orhei.

Deplasându-se cu automobilul de serviciu, polițiștii au oprit în dreptul unei treceri de pietoni, pentru a lăsa o elevă să treacă drumul. După staționare, mașina de serviciu a fost tamponată din spate de către un VAZ 2109, care a fost la un pas de a lovi copilul, transmite Ziarul Național.

După impact, copilul a încercat repetat să treacă drumul. Șoferul automobilului VAZ a depășit mașina lovită și a trecut în viteză pe lângă pieton, care era la jumătatea drumului.

Ulterior, polițiștii au găsit automobilul VAZ abandonat în extravilanul municipiului Orhei. Șoferul a fost identificat și escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din Orhei. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta nu consumase alcool.

Șoferul riscă să rămână fără permis, după ce a provocat accidentul rutier, a părăsit locul și nu a acordat prioritate a pietonilor și altor participanţi la traficul rutier.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *