Social

VIDEO. Obiecte presupuse a fi cu valoare istorică, depistate în valiza unui conațional, la vama Leușeni

Funcționarii vamali în conlucrare cu polițiștii de frontieră au supus controlului bagajele pasagerilor care se deplasau pe direcția intrare în țară, din Germania, cu un autocar de model ”Van Hool”.

În rezultatul controlului vamal, în bagajul unui conațional, ascunse printre lucrurile personale, au fost depistate 67 obiecte presupuse a fi din metale prețioase și care ar reprezenta valoare culturală.

Pasagerul, un conațional în vârstă de 28 ani, a refuzat să ofere declarații pe caz.

Menționăm că cazul a fost înregistrat duminică, 25 iunie, la postul vamal Leușeni.

Ulterior, obiectele nedeclarate și ascunse de controlul vamal au fost ridicate și transmise spre expertizare, iar investigațiile pe caz continuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Unde vedeti voi valoarea istorica a obiectelor prezentate in poza asta ? Doar pt ca le-ati vazut galbene asta nu inseamna ca sunt si istorice. Incompetenti si vamesii, dar si jurnalistii.

  2. Vai de capul vamesilor acestea ! Nu-i nimic valoare aici ,niste gunoi la care Europa e plina ! Sint expert in numismatica si anticuariat ! nu mai faceti de ris imaginea Moldovei ! Ma-i bine va-ti apuca de treaba cu hoti care au furat tara stiti voi cine ! La care fugind din tara prin vamile Moldovei au fugit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *