Actualitate

VIDEO/ Ofertă specială pentru clienții Proimobil! Cu doar 5% prima rată poți deveni proprietar a unei locuințe în Satul German

Grăbește-te săptămâna aceasta să beneficiezi de oferta specială pentru clienții Proimobil! Cu doar 5% prima rată poți deveni proprietar a unei locuințe în Satul German!

Probabil ați auzit de faprul că la doar câțiva pași de capitală se construiește din temelii un nou cartier de locuit, unic, cu infrastructură consolidată și cu toate comoditățile necesare unui trai frumos.

Satul German se dezvoltă pe o suprafață de 800 000 metri pătrați, după un concept inovator și va cuprinde blocuri de locuit cu apartamente, vile: locuințe de tip duplex, townhouse, dar și case individuale cu 1și 2 niveluri.

Proiectul care este deja în derulare, prevede contrucția unei clădiri de birouri și a unui spital, iar la intrarea în localitate va fi ridicat un hotel din rețeaua IBIS STYLES.

Cartierul va mai avea o zonă de SPA&Fitness, un centru comercial, o biserică și un club de tenis dotat cu câteva terenuri de tenis de câmp pentru amatori și profesioniști, conform ultimelor standarte din domeniu.

Proimobil va fi alături de toți cei care se vor decide să achiziționeze un apartament sau o casă la sol în noul cartier care se dezvoltă în aproprierea Chișinăului.

Zona promite standarte de viață europene, într-o zonă ecologică, un peisaj natural ca nicăieri în altă parte și toate comoditățile pentru un trai modern aici, ACASĂ- în MOLDOVA.

Pentru detalii,sfaturi, întrebări și răspunsuri, așteptăm să ne contactați la numărul de telefon: +373 69689333

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *